dissabte, 20 de novembre del 2010

Xerrada Preservem el Maresme
Aquest dissabte 20 de novembre s'ha dut a terme la primera xerrada de l'Assemblea de Joves de Cabrils. 

La xerrada ha consistit en la presenstació de la Coordinadora PRESERVEM EL MARESME a càrrec d'un dels membres, Jordi Pagés. Han assistit una trentena de persones d'inquietuds i edats molt diverses tot i les dificultats d'un dia plujós. 

Creiem que és necessari que la ciutadania estigui informada de les realitats locals i comarcals, que pugui pensar per ella mateixa i que tingui un esperit crític amb tot allò que l'afecta i l'envolta.

L'Assemblea de Joves trobem que és molt important i interessant donar a conèixer a Cabrils la situació actual dels Laterals i informar als seus ciutadans dels peròs i els contres de la construcció d'aquestes noves infrastructures públiques, i també, alternatives més sostenibles i necessàries pel nostre territori. 

Tot i que ha sigut a molt a contra temps, hem tingut dificultats per a realitzar l'acte en el lloc i hora que voliem ja que són jornades electorals, entre d'altres, finalment els companys de l'Agrupament Escolta Montcabrer ens han cedit l'espai de Can Barba a última hora i els voldriem donar les gràcies per la seva ajuda. 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada