Qui som?

Qui som?                                                                                         

Som joves de Cabrils d'edats, idees i preocupacions molt diverses. Alguns de nosaltres tenim experiència en l'àmbit juvenil i/o polític, d'altres en entitats de tipus cultural, oci i lleure. Moltes i molts de nosaltres no tenim cap experiència en el tema però tenim ganes de treballar i tirar aquesta idea endavant!


Què volem fer?

Donar-nos a conèixer per tal d’arribar a la màxima participació de joves de Cabrils, tenir recolzament REAL d’entitats de dins i fora del nostre poble, reunir-nos sobint per tal de treballar temàtiques que ens preocupen i que l'Ajuntament no ha sapigut abordar, organitzar actes i accions a Cabrils/instituts i així aconseguir que se’ns conegui públicament però també treballant un tema/problema real que ens preocupa.


Com ho farem?

De manera independent i autogestionada sense dependre de cap idea i grup polític.
Volem estar ben avinguts amb aquelles entitats de Cabrils/juvenils ja que podem fer molta feina plegats, necessitem la seva ajuda i el seu suport.
Volem posar sobre la taula una alternativa de treball juvenil que sigui oberta, participativa on sempre poguem discutir i debatre les nostres preocupacions.
Vivim a Cabrils per fer-hi vida!
 Fem del nostre poble un lloc on els joves hi tinguem veu  i cabuda!